Arrangementer 2021

FREDAGSBUFFET - fra kl. 17.00 - 20.00
Hver fredag aften fra d. 27. august til og med d. 12. november

Buffet med forskellige madpandekager, suppe, salat, brød og islagkage.

OBS!: Fra kl. 17.00 serveres der kun buffet til alle gæster, og køkkenet holder lukket mellem kl. 16.00 – 17.00 pga. forberedelse til buffeten.

Pris: Voksne 152,- / børn u. 10 år ½ pris / 0 – 2 år gratis

 

SØNDAGSBRUNCH: fra kl. 11.00 – 13.00
Alle søndage fra den 22. august til og med d. 14. november.

 

Start din søndag dejlig afslappet sammen med familie eller vennerne. Gå en tur langs med søen bagefter, så reserverer vi gerne pladser til dig igen, så du kan slutte dagen med en god kop kaffe og måske lidt sødt til.
I brunch-buffeten kan du forvente røræg med pølser og bacon, pålæg med tilbehør, danske og udenlandske oste, fisk, salater, lun leverpostej, forskelligt brød, pandekager, frugt, marmelade, forskellige lune retter mm. Bord bestilling anbefales.

Pris inkl. kaffe, the og juice*: Voksne 195,- / børn u. 10 år ½ pris / 0 -2 år gratis
*Evt. kaffe og dessert efter en gåtur, er ikke med i prisen
 

EFTERÅRSFERIE - UGE 42

Panderne er varme:
Tirsdag - fredag kl. 15.00 - 20.00
Lørdag kl. 11.30 - 20.00
Søndag kl. 11.30 - 17.00

FALKONEROPVISNING M/FRANK SKAARUP OG PANDEKAGEBUFFET - Lørdag den 23. oktober: 
-Pandekagebuffet fra 12.00 – 14.00:
 Pandekagebuffet med madpandekager, dessertpandekager med sukker og marmelade,
 samt mixed salat med hjemmelavet dressing.
 pris: Voksne 125,- / børn under 10 år ½ pris / 0 – 2 år gratis.
 BORDBESTILLING ER EN GOD IDE

-Falkoneropvisningen kl. 14.30:
 En falkoneropvisning er en spændende oplevelse for både stor og små!

 Se mere her: www.frankskaarup.dk
 Det forgår ude foran Pandekagehuset
 Pris: GRATIS 

ØLSMAGNING M/DEN BELGISKE ØLMAND – Lørdag d. 30. oktober kl. 18.00
Foredrag om de bedste belgiske øl og lækker 3-RETTERS MIDDAG.
Aftenen sluttes af med kaffe og sødt.

Pris inkl. mad, kaffe og foredrag: 314,-
BEGRÆNSET PLADS, SÅ
HUSK PLADS BESTILLING!

 

JUL 2021


MORTENS-BRUNCH – søndag d. 14. november kl. 11.00 – 13.00
Brunch-buffeten denne søndag er i tegn af Mortensdag. Derfor kan du forvente and på buffeten denne dag. Og selvfølgelig ’the usual suspects’ såsom: røræg med pølser og bacon, pålæg med tilbehør, danske og oste, fisk, salater, lun leverpostej, forskelligt brød, pandekager, frugt, marmelade, forskellige lune retter mm.
Bord bestilling anbefales!
Pris inkl. kaffe, the og juice: Voksne 195,- /  børn u. 10 år ½ pris / 0 -2 år gratis

FERIELUKKET: FRA MANDAG 15/11 – FREDAG 24/12 (begge dage inkl.)

’DEN LETTE JULEBRUNCH’ - 1. juledag lørdag d. 25. december: kl. 11.00 – 14.00
Start 1. juledag afslappet med en let brunch og lad os stå for arbejdet.
Pris inkl. Kaffe, the og juice: Voksne 172,- / børn u. 10 år ½ pris / 0 – 2 år gratis

’DEN STORE JULEBRUNCH’ - 2. juledag søndag d. 26. december KL. 11.00 – 14.00
Overdådig brunch med alle de kolde og lune retter en brunch hører til.
Pris inkl. Kaffe, the og juice: Voksne 195,- / børn u. 10 år ½ pris / 0 – 2 år gratis.

’3. JULEDAGS BRUNCH’ – mandag d. 27. december: kl. 11.00 -14.00
Det kan være svært at samle hele familien i julen, derfor har vi nu ’opfundet’ ’Den 3. juledags brunch’. Efter 3 dage med en masse mad laver vi her en let brunch. Og vi vil gerne stå for arbejdet, så I alle i familien kan slappe afJ
Pris inkl. Kaffe, the og juice: Voksne 172,- / børn u. 10 år ½ pris / 0 – 2 år gratis

GUIDET VANDRETUR OG PANDEKAGEBUFFET - onsdag d. 29. december kl. 11.30
Guidet tur:Kl. 10.00 Med naturvejlederen rundt om den smukke Kvie Sø.
Undervejs kommer naturvejlederen ind på nogle af de historier der knytter sig til søen, samt vil I opleve den smukke natur. Der vil være gode chancer for at se isfuglen. 
Pandekagebuffet: Efter turen - ca. kl. 11.30 – 13.00 - venter jer suppe, salat, madpandekager, islagkage, samt kaffe, te og varm kakao. 
Arr.: Pandekagehuset Kvie Sø og www.NaturKulturVarde.dk
Pris for turen inkl. Pandekagebuffet og kaffe: 205,-/ børn u. 10 år ½ pris / 0 – 2 år gratis.
OBS!: Der er maks. plads til 35 personer til turen med naturvejleder, og det er efter først til mølle-princip.